Info om Vallensbæk Ridecenter

 
Vallensbæk Ridecenter er et af landets største ridecentre med plads til 104 heste. Vi ligger i et naturskønt område med gode udenomsfaciliteter.
Ridehallerne
Centrets hovedbygninger består af to ridehaller på 20 x 60m. . I hal I er der 170 sidepladser og ca. 200 ståpladser og i hal 2 er der tilknyttet 100 tilskuerpladser, hvilket gør det muligt at afholde store nationale og internationale stævner og mesterskaber.

Moderne rideanlæg

Ridecenterets udendørsarealer består af en moderne spring-og dressurbane, tre opvarmningsbaner, 20 folde og 50 km. offentlige ridestier, der går gennem Vestegnens mose- og skovarealer.
Ridecenters nye spring- og dressurbane er med et areal på 10.000 m2 en af landets største og mest moderne. Banens særlige underlag er en blanding af sand og fibre, som giver en helt speciel rideoplevelse, og med de nyeste teknikker inden for banevanding sikres det, at underlaget altid har den helt rette fugtighed. I modsætning til den traditionelle topvanding, vandes den nye ridebane med et såkaldt ebbe-flod-system nedefra og op. Via et slangesystem kan vandstanden hæves og sænkes efter behov, og dermed sikres en konstant og ensartet fugtighed over hele ridebanen uanset vejr.
Banen kan bruges stævner på internationalt niveau men er også åben i hverdagene, til glæde for vores brugere.

Staldkapacitet 

I centrets 6 stalde er der plads til 104 heste. 27 af pladserne er forbeholdt rideskolens heste, mens de øvrige er forbeholdt private hesteejere.
Staldene er lyse og rummelige, og indeholder bl.a. vaskepladser til hestene, hestesolarium og opvarmede saddelrum. I 2017 og 2018 udvides faciliteterne desuden med skridtbånd, vaskemaskine & tørreskabe, samt varmt vand på vaskepladserne - alt dette kan benyttes mod betaling.
 
 
 

Sponsorer

Næste Event